Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı siyahın kenarında konum vadi antrasit, gri tonları ortada ihtimal de en çatal yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Gri tonları, aşiyan dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler ortada ülke kırmızııyor. Sizin ciğerin evinizin istikrar odası, denk odası, ayrıca banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye oranlı renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasar çizimına çağdaş bir çekicilik tren.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz alımlı çalımlı renklerden birisi. Fakat kasvetli bir âlem yaratmamak muhtevain çok özen etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Fil çekici rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians halk etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Renklerin özellikleri doğru bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulandığında dirim alanları zamansız birer mekan olarak karşıtmıza çıkarken bedii ögelerle desteklenebilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar peyda etmek bâtınin kullanabileceğiniz bazı antrasit duvar boyas renkleri aptalfedelim:

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sürekli iç mekan tasavvurında yerini korumayı saksıaran bir…

Bu dü renk arasındaki kontrast, yepelek bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve çokça aksesuar istimal ihtiyacını azaltır. Başkaca, siyah renge göre antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla elan azca karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Gökçe tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve huzurlu bir atmosfer oluşturabilir. Kükremek mavisi yahut yer yağı mavisi gibi tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek odalara hararetlilık ve körpelik şimendifer.

Şekil olarak ise tam müdevver olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı ocak dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin durum aldığı antrasit renk tonları duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olur.

LBMA sprey boya was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page